De Klussenier Robbert Reeders

De Klussenier Robbert Reeders
De Klussenier Robbert Reeders

Kersenboomstraat 6
1326 DJ Almere

Dien uw aanvraag in »

036 785 48 02
06 8461 4133
robbertreeders@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 74604775

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Uw klusbedrijf uit Almere is De Klussenier Robbert Reeders. Ik ben een veelzijdige vakman met mijn eigen klusbedrijf, voor alle opdrachten groot en klein in de omgeving van Almere, Lelystad en Huizen. U kunt mij inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Met het starten van mijn klusbedrijf in Almere ben ik te benaderen voor veel voorkomende klussen en grote projecten die veelzijdigheid van een vakman vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbouwen van badkamers, keukens plaatsen, dakkapellen plaatsen, aanbouwen realiseren en deuren afhangen.

Bij het werk in mijn klusbedrijf komt mijn achtergrond als timmerman goed van pas! Nadat ik mijn opleiding als timmerman heb afgerond heb ik alleen maar in de bouw gewerkt. Waarvan de laatste jaren bij een groot onderhoudsbedrijf. Daarnaast heb ik veel bij vrienden en familie verbouwd. Al deze ervaring bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat ik veel kwaliteiten bezit waarmee ik uw opdracht succesvol uit kan voeren.

Met mijn klusbedrijf ben ik in staat om klanten de kwaliteit te leveren die zij verdienen en waar ik volkomen achter sta. Kwaliteit van het opgeleverde werk is een van de belangrijkste voorwaarden waarop u kunt rekenen bij De Klussenier Robbert Reeders. Daarnaast vind ik het belangrijk om goed in contact te zijn met u als klant. Door vooraf alle wensen en behoeften goed af te stemmen en door tijdens de verbouwing of renovatie u ook goed op de hoogte te houden, wil ik u betrokken houden bij het project.

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op om uw wensen en behoeften aan te geven. Ik ga graag met u in gesprek om een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...